bladeren

Nadat je licentie is beëindigd, word je toegestane cloudopslag teruggebracht tot 2 GB. Als je de opslaglimiet hebt overschreden, moet je binnen 30 dagen de gebruikte hoeveelheid online opslagruimte verlagen. Na 30 dagen heb je geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die zijn opgeslagen op de Creative Cloud-servers. Zie Hoe weet ik hoeveel opslagruimte ik heb gebruikt? voor meer informatie over opslag.

Als je je werk hebt opgeslagen op je computer, heb je nog steeds toegang tot die bestanden op je apparaat.

Vorige
Volgende
14406052181788

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0