bladeren

Update 2-7-2024, 22:30 uur

Adobe meldt dat het probleem is verholpen. Als je de Adobe apps opnieuw opstart, zou de melding dus niet meer getoond moeten worden. Als je de melding nog steeds te zien krijgt, log dan even uit en in binnen de Adobe apps. 
 
Update 1-7-2024

Je kunt deze melding negeren. Jouw lidmaatschap is nog actief, dit kun je terugzien via https://account.adobe.com/.

We zijn ervan op de hoogte dat gebruikers met een nog geldige licentie onderstaande melding krijgen in de Creative Cloud apps.  

Melding Adobe.png

De oorzaak van deze melding heeft te maken met een contractverlenging tussen SURFspot en Adobe. Deze verlenging heeft al plaatsgevonden. Adobe is momenteel nog aan het uitzoeken waarom deze melding nog getoond wordt. 

Onze excuses voor het ongemak. 

Vorige
Volgende
14682310276764

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 4