bladeren

Bij SURFspot kun je op de volgende manieren je bestelling betalen: 

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • In3
  • Credits

iDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven. 

 

PayPal

Als je kiest om te betalen met PayPal, zorg dan dat er voldoende saldo op je account staat. 

 

Creditcard

SURFspot accepteert MasterCard en Visa Card.

 

In3

Met in3 betaal je in termijnen zonder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De mogelijkheid om via in3 te betalen wordt getoond wanneer de waarde van de winkelwagen tussen de € 100 en € 5.000 ligt.

Nadat je deze betaalmethode hebt gekozen, doet in3 een snelle gegevenscontrole. Wanneer deze is geslaagd, betaal je direct de eerste termijn. Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Meer informatie over in3 vind je op https://payin3.eu/nl/shopping-met-in3/klantenservice/

 

Credits 

Enkel beschikbaar voor medewerkers van de UvA

Je kunt credits invullen bij de stap 'betalen'. SURFspot verrekent het bedrag dan gelijk. Mocht je een bestelling annuleren of retourneren die betaald is met credits dan worden deze bij het retourproces weer terug op je SURFspot account gestort. Credits zijn alleen beschikbaar voor de instellingen die hiervoor in aanmerking komen, de medewerkers van deze instellingen zijn hiervan op de hoogte gesteld. 

 

Wat zijn de IBAN en BIC van SURFspot?

IBAN: NL97 RABO 0379 8874 60
BIC: RABONL2U

Vorige
Volgende
212283809

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3