bladeren

Bij SURFspot kun je op de volgende manieren je bestelling betalen: 

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • Credits

 

iDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven. Vervolgens leveren we jouw bestelling uit. Meer informatie vind je op http://www.ideal-betalen.nl.

Let op dat je niet te vroeg uit het betaalproces stapt, je betaling wordt dan niet gekoppeld aan je bestelling en kunnen wij je bestelling niet aan je uitleveren. Ook is het niet mogelijk om een stap of een pagina terug te gaan in het betaalproces. 

 

PayPal

Wil je met PayPal bij ons betalen let er dan op dat je voldoende saldo op je account hebt staan en je voor een directe betaling kiest. Als je een uitgestelde betaling uitzet kan het tot 10 werkdagen duren voordat wij je betaling binnen hebben en het product kunnen versturen.

Een uitgestelde bankbetaling wordt in de volgende situaties verstuurd:

  • Je bankrekening is bevestigd, maar dit is uw eerste betaling via uw bankrekening.
  • Je bankrekening is bevestigd, maar uw PayPal-saldo is negatief of u had een negatief saldo.
  • PayPal’s interne beveiligingssysteem bepaalt dat de betaling als uitgestelde bankbetaling wordt verstuurd.

Hoe kan ik een uitgestelde bankbetaling voorkomen?

Door eerst geld aan je PayPal-saldo toe te voegen, voorkomt je een uitgestelde bankbetaling. Je kunt geld aan je saldo toevoegen via www.paypal-opwaarderen.nl (binnen 5 minuten bijgeschreven) of via je bankrekening (binnen 1 tot 2 werkdagen bijgeschreven).

Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 

Creditcard

Het is ook mogelijk om bestellingen met een creditcard af te rekenen. SURFspot accepteert MasterCard en Visa Card.

 

Credits 

Enkel beschikbaar voor medewerkers van de UvA

Je kunt credits invullen bij de stap 'betalen'. SURFspot verrekent het bedrag dan gelijk. Mocht je een bestelling annuleren of retourneren die betaald is met credits dan worden deze bij het retourproces weer terug op je SURFspot account gestort. Credits zijn alleen beschikbaar voor de instellingen die hiervoor in aanmerking komen, de medewerkers van deze instellingen zijn hiervan op de hoogte gesteld. 

 

Gaat een betaling niet goed en staat je bestelling nu als 'in behandeling' of als 'geannuleerd' in je besteloverzicht en zie je als je het product opnieuw wilt bestellen de melding 'al aangeschaft'? Mail ons dan of spreek ons aan op de chat, we kunnen deze bestelling voor je annuleren in het systeem zodat je weer een nieuwe bestelling kunt plaatsen. 

 

Wat zijn de IBAN en BIC van SURFspot?
Als je een betaling van een buitenlandse rekening naar SURFspot wilt doen, heb je het IBAN- en BIC-codes nodig.

IBAN: NL97 RABO 0379 8874 60
BIC: RABONL2U

Vorige
Volgende
212283809

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3