bladeren

Hardware

Zolang je product nog niet is verzonden kun je nog annuleren.* Wil je annuleren? Dit kan je doen door ons te mailen naar retouren@surfspot.nl. Vergeet hierbij niet om je bestelgegevens mee te sturen. We mailen je als de annulering gelukt is.  

Lukt annuleren niet meer? Of je geannuleerde product toch ontvangen?
Dan kun je altijd binnen de retourtermijn retourneren. Je krijgt dan afhankelijk van je betaalmethode binnen 5 werkdagen na verwerking van je retour je geld terug.

Heb je je geld nog niet terug?
Als de annulering verwerkt is, maar je hebt na 10 werkdagen je geld nog niet terug dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice.

* Let op: Als je online een product op maat laat maken (CTO modellen), heb je geen recht op de 14 dagen bedenktijd die normaal wel geldt bij online bestellingen. Deze bestellingen kunnen niet geannuleerd worden. 

 

Software

Het is helaas niet mogelijk om een software bestelling te annuleren, retourneren of ruilen. 

Je hebt tijdens je aankoop de volgende voorwaarden geaccepteerd, hierbij geef je aan dat je afziet van het recht op ontbinding: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)

Daarnaast kunnen wij in het geval van een download niet nagaan of het product in gebruik is genomen of in de toekomst nog in gebruik wordt genomen. 

Je kunt meer informatie vinden in de algemene voorwaarden.

Vorige
Volgende
4484064888978

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0