bladeren

Wanneer je een Serienummer voor verlenging hebt besteld, ontvang je geen downloadlink. De code die je hebt aangeschaft kan alleen worden gebruikt voor een reeds geïnstalleerd SPSS pakket.  Dit betekent dat je niets hoeft te downloaden. 

Om met jouw verlenging voor SPSS aan de slag te kunnen moet je de code eerst activeren. Je kunt dit doen door in de installatiemap de "License Authorisation Wizard" te openen en jouw productcode/serienummer in te voeren.

Voor Windows: de License Authorisation Wizard kun je vinden door op Start te klikken en het "IBM SPSS" mapje te selecteren. Hier krijg je enkele icoontjes te zien, waarvan er één verwijst naar de License Authorisation Wizard. Als dit niet werkt, dan kun je ook het vergrootglas gebruiken om op 'SPSS' te zoeken. De License Authorisation Wizard is dan te vinden onder het kopje 'Apps'.

Voor Mac: de License Authorisation Wizard kun je vinden door via de Finder naar Programma's te gaan. Navigeer vervolgens naar het mapje IBM SPSS om de Wizard te kunnen openen.

Als je SPSS nog niet op je pc hebt staan, raden we je aan om de volledige software bij SURFspot aan te schaffen.

Vorige
Volgende
5451665936796

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0