bladeren

Office 2019 voor Mac kun je op één apparaat tegelijk installeren. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een herinstallatie moet uitvoeren, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe Mac hebt aangeschaft. 

 

Met onderstaande stappen kun je Office 2019 voor Mac opnieuw installeren.

 

Stap 1:(Indien van toepassing) Verwijder eerst alle huidige Office licentiebestanden met behulp van deze link. Klik op "Download het hulpprogramma voor het verwijderen van licenties." en volg de rest van de stappen.

 

Stap 2:(Indien van toepassing) Sleep Office vervolgens naar de prullenmand via stap 1 t/m 3 uit deze link. 

 

Stap 3:(Indien van toepassing) Herstart je Mac. 

 

Stap 4: Tijdens jouw eerste activatie van Office 2019 via onze downloadlink ben je ingelogd met een (meestal persoonlijk) Microsoft account. Ditzelfde account moet je nu gebruiken om opnieuw jouw software te installeren. Dit kan je doen door in te loggen via de volgende pagina: https://office.com/myaccount

 

 

Als jouw product succesvol is gekoppeld - wat voor Office installaties voor Mac een verplichte stap is - dan kun je in die Microsoft omgeving jouw Office 2019 product terugvinden.

Klik op "Installeren" om Office 2019 opnieuw te installeren. Nadat Office is geïnstalleerd moet je ook met ditzelfde Microsoft account ingelogd zijn binnen de software om jouw licentie weer te activeren.

 

Kun je het Office 2019 product niet terugvinden in jouw Microsoft account?

Wanneer je Office 2019 niet kunt vinden in jouw account, dan is het product waarschijnlijk gekoppeld aan een ander Microsoft account. We raden je aan om in te loggen met elk e-mailadres waar je toegang tot hebt om te kijken of het product daaraan gekoppeld is. 

Mocht dit niets opleveren dan raden we je aan contact op te nemen met Microsoft. De Microsoft accounts zijn niet in ons beheer, dus wij kunnen helaas niet achterhalen op welk account een product is geactiveerd. 

Vorige
Volgende
5882751672860

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0