Je kunt het lidmaatschap op maximaal twee apparaten tegelijk gebruiken. Dit kun je doen door binnen de Adobe Creative Cloud app in te loggen met het Adobe ID waar het lidmaatschap aan gekoppeld is.

Creative Cloud kan worden gebruikt op twee apparaten tegelijkertijd. Er mogen op ieder moment maximaal twee Adobe Creative Cloud sessies open staan. Mocht je willen wisselen tussen meer dan twee apparaten, dan kun je altijd een sessie vrijmaken door je met je Adobe-account af te melden in de Creative Cloud App op één van de twee apparaten met een openstaande sessie. De tweede sessie wordt dan vrijgemaakt, en je kunt hierna een tweede sessie starten op een ander apparaat.