bladeren

Office 2019 voor Windows kun je op één apparaat tegelijk installeren. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een herinstallatie moet uitvoeren, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe laptop hebt aangeschaft. 

 

Met onderstaande stappen kun je Office 2019 voor Windows opnieuw installeren.

Deze instructies zijn alleen van toepassing als je Office langer dan een maand geleden hebt aangeschaft. Binnen een maand na aanschaf is de downloadlink die je bij je bestelling hebt ontvangen nog actief. 

 

Stap 1: (Indien van toepassing) Verwijder eerst je huidige Office-installatie. Dit kun je doen met behulp van deze instructies.

 

Stap 2: Download de software via onderstaande link. 

https://surfdrive.surf.nl/files/index.php/s/sHwTmyhSvSnqCDG

 

Stap 3: Nadat je de software hebt gedownload moet je Office 2019 nog activeren Microsoft zal vragen om je aan te melden met een account. In het klein zul je zodra je hiervoor kiest ook de optie "in plaats hiervan een productcode invoeren" zien staan. Kies voor deze optie en voer je productcode in. ​

De productcode vind je in je SURFspot account onder "Bestellingen" en heb je per mail ontvangen. 

 

Stap 4: Nu is Office 2019 opnieuw geactiveerd. Je kunt controleren of de software is geactiveerd door één van de Office programma's zoals Word te openen, en op "Bestand" en hierna op "Account" te klikken. In het scherm met "Productgegevens" staat of je installatie is geactiveerd.  

Is het activeren van de software niet gelukt? Probeer dan de "Office 2016" stappen op deze pagina. 

 

Mocht je de melding krijgen dat het maximaal activeringen is bereikt, bekijk dan dit artikel. 

Vorige
Volgende
5745905850780

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0